perjantai 28. elokuuta 2020

Viikkopunnituksia

Morjensta pöytään! Blogi on elellyt hiljaiseloa, mutta meikäläinen ei! Ei oikein ole ollut mitään asiaa, mutta laihdutukset jatkuvat samaan tyyliin ja elämänmuutos on arjessa mukana. Kaksi viikkoa on taas kulunut viime painopäivityksestä, joten on aika tänne blogiinkin päivitellä miten sillä rintamalla mennään.


21.8. perjantaina tuli taas tämä pirun 99,1kg. Noh, päästiinpä siihen lukuun mikä on alimmillaan puntarilla tullut matkalla! Mutta kuten jo edellisellä postauksessa manailin, niin motivaatiota on syönyt tämä kun tulosta tulee niin saakelin hitaasti. Syön kunnolla enkä hiiren annoksia, repsahduksia ei ole tullut ja sitä läskiä kyllä on mitä ottaa. Että mistä johtuu hidas painon lasku?


Tänään perjantaina 28.8. paino oli pudonnut hyvin, sillä painoksi tuli 98,4kg. Yhteensä pudotusta on nyt siis 3,7kg. Fiilis on kuitenkin, että uskaltaako tähän luottaa, ensi viikolla paino on kuitenkin taas varmasti kilolla noussut. Ja ens viikolla olis 2kk-raportin aikakin!

Mutta, näillä mennään. Syksykin saapuu pikkuhiljaa, tänä aamuna oli jo sukat vedettävä jalkaan kun töihin lähdin vispaamaan. Ja hanskatkin piti laittaa käteen! Ensi viikolla alkaa myös syksyn ryhmäliikunnat ja täytyy sanoa, että olin pikkuisen pettynyt tarjontaan! En tiedä johtuuko koronasta, mutta mitään uutta ei paikallisella salilla ollut tarjota. Yksi uutuusjumppa, muuten samoja tunteja. Olisin odottanut jotain uutta, jotain sellaista tuntia johon olisi huonokuntoisen helppo lähteä mukaan! Nyt tunnit ovat merkinnällä "raskas", ja niille en uskalla vielä ainakaan osallistua.

Saa siis nähdä, käynkö ryhmäliikuntatunneilla ollenkaan. Kehonhuolto-tunnit kyllä kiinnostaa, sillä en varmasti ole ainut jolla kehonhuolto jää väliin. Ja kuinka tärkeää se olisikaan meille kaikille, mutta varsinkin itselleni kun raskasta hoitotyötä teen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti