Tervetuloa lukemaan matkaani sadan kilon keijukaisesta hoikempaan versioon! Olen 30-vuotias nainen, joka tekee 3-vuorotyötä lähihoitajana vuodeosastolla. Tavoitteenani on laihduttaa 30 kiloa muuttaen elämäntavat täysin, ilman poppaskonsteja! Blogista tulet löytämään reseptejä, tuntemuksia taipaleen varrelta, ihan tavallisen naisen kertomana.

lauantai 1. elokuuta 2020

Viikkopunnituksia

Taas aika viikkopunnitusten! Pariin viikkoon en ole niitä laittanutkaan, tuo kuvien siirtäminen puhelimesta on aina niin veemäistä puuhaa! Bloggerilla on myös mobiiliversio, mutta se on ihan susi: tekstien muokkaaminen ei onnistu kunnolla ja lisäksi kuvia voi laittaa vasta tekstin loppuun.

No, miltä nyt näyttää?


Poikkeuksellisesti edellisviikolla punnitsin jo torstaina 23.7. itseni, sillä illalla oli tiedossa eräs tilaisuus mihin kuului ruokailu. Ja mitä, paino noussut!! 101 kiloa, 900 grammaa siis tullut viikossa takaisin. Kylläpä meinasi vituttaa, kun jo näin alkuvaiheessa tulee painoa takaisin vaikka tehnyt kaiken oikein. Kävin edellispäivänä salilla, olisiko se voinut vaikuttaa painonnousuun?


Voi hyvänen aika näitä kuvia... Kyllä mää ne suorassa otan, puhelin vaan aina nakkaa ne väärinpäin ja pitää kuvat muokata sitten oikeinpäin ja tässä tulos! No, perjantaina 31.7. menin jännityksellä vaa'alle. Toteutuuko heinäkuun tavoite, eli paino alle sadan? NO TOTEUTUIHAN SE! Paino 99,1kg, meikäläinen punnitaan taas neuvolassa heh!

Tästä ei muutakuin eteenpäin vaan kohti seuraavaa tavoitetta - syyskuun loppuun mennessä paino 95 kiloon!

2 kommenttia:

  1. Paljon tsemppiä sinulle urakkaan! :) hyvällä mielellä ja pienillä muutoksilla hyvää tulee!

    VastaaPoista