perjantai 14. elokuuta 2020

Viikkopunnituksia

Heissulivei ja hellät tunteet! Taas on aika viikkopunnitusten. Ja aina yhtä jännän äärellä kun vaa'alle meno lähestyy! No mites onkaan mennyt?


Ei voi olla totta, taas paino noussut! 7.8. paino näytti siis 99,8kg, eli viikontakaisesta painoa tuli lisää 700 grammaa.

Ja tänään, 14.8. paino 99,3kg. Onhan se laskenut joo, mutta parisen viikkoa sitten paino oli vielä alhaisempi. Mistähän nämä painon jojottelut oikein johtuvat? Tuntuu, että tässä junnaillaan kokoajan paikoillaan. Viimeksi kun laihdutin, niin paino tippui tasaisesti eikä tullut tällaisia ikäviä nousuja. Kuukaudessa olin tiputtanut 5kg, nyt vasta 2,8kg. 

Täytyy olla kuitenkin kiitollinen siitä, että alle sadan ollaan pysytty. Mutta laskeehan tämä motivaatiota, kun tulosta ei tule vaikka kaiken tekee oikein. Ei repsahduksia, ei ylensyöntiä, hyvää ruokaa kaloreiden pysyessä 2000kcal tietämillä tai alle. Loppukuusta pitäisi jo ottaa uusia mittauksia ja vertailukuvia, tällä hetkellä on fiilis että niissä ei mitään muutosta tule olemaan.

Luovuttaa en kuitenkaan aio, sitä älkööt pelätkö! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti