maanantai 3. elokuuta 2020

Katan keittiössä - Kanapastasalaatti

Voi, kukapa ei rakastaisi pastasalaatteja! Näitä ihania oikein kastikkeisia, pastaisia salaatteja, joissa kasviksena on ehkä juuri ja juuri hemapa-pussi. Väärin! Pastasalaattia voi tehdä myös kevyemmin, maun kärsimättä! Tämän ohjeen bongasin Piia Pajusen blogista, kiitos hänelle siis! Hieman oma ohjeeni on erilainen, mutta hyvää tämäkin on!

Kanapastasalaatti

4 annosta


200g täysjyväpastaa
4prk Lagom-kanasäilykettä
1 pussi jääsalaattia
2 tomaattia
1 punainen paprika
1 sipuli
250g maustekurkkukuutioita

Kastike:
2dl turkkilaista jogurttia
3rk sinappia
(maun mukaan muita mausteita, itse laitoin valkosipulijauhetta)

1. Keitä pasta ohjeen mukaan, jäähdytä
2. Pilko kasvikset kulhoon
3. Lisää joukkoon kanasäilykkeet (valuta öljy pois) ja jäähdytetty pasta, sekoita
4. Yhdistä kastikkeen ainekset ja lisää kulhoon, sekoita hyvin
5. Valmista! Jaa neljään annokseen.

Ravintosisältö per annos

Kilokaloreita 376kcal
Hiilihydraatteja 40g
Proteiineja 31g
Rasvaa 9g

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti