keskiviikko 2. syyskuuta 2020

Ensimmäinen 2kk-raportti: 22.6.-2.9.

Kääk, kuinka jännittävää! Ensimmäisen 2kk-raportin aika! Tarkoituksenani on siis noin kahden kuukauden välein tehdä tilanneraportti elämänmuutoksen etenemisestä. Otan kuvat edestä ja sivusta, vartalon mitat sekä tietenkin painon. Nyt on siis ensimmäiset kaksi kuukautta muutosta takana. Onko mikään muuttunut mihinkään?

Seuraavien listaukset tehty niin, että ensin on nykyinen mitta ja suluissa edellinen, niiden jälkeen muutos.

PAINO: 96,4kg (102,1kg) = - 5,7kg
PAINOINDEKSI: 33,3 eli merkittävä ylipaino (35,2 eli vaikea ylipaino)

VYÖTÄRÖ: 102cm (101cm) = + 1cm
ALAVATSA: 117cm (ei vertailumittaa)
LANTIO: 121cm (126cm) = - 5cm
REISI: 71,5cm (75cm) = - 3,5cm
KÄSIVARSI: 35,5cm (37cm) = - 1,5cm

Senttejä lähtenyt yhteensä 10cm. Vyötärölle on tullut sentti lisää, vaan sellainen on olo ollutkin ettei vyötärölle ole kyllä mitään tapahtunut! Uudeksi mitaksi otin alavatsan eli ihanan maharöllykän, sille ei vertailumittaa vielä olekaan.

Painon kanssa olen yllättynyt, alle viikossa muka kaksi kiloa lähtenyt!! En tiedä uskonko tähän tulokseen, mutta laitetaan nyt ylös kun tänään kerta painon otin. Punnitsen itseni perjantaina normaalin viikkopunnituksen tapaan kuitenkin!

Kuvia ottaessa mietin että saapa nähdä, onko niissäkään mitään tapahtunut! Vaan yllätys oli melkoinen, sillä kuvissa kyllä pienen muutoksen näkee! Naamat on näistä piilotettu, en halua että alusvaatekuvissani näkyy kasvoni :D

Vasemman puoleiset kuvat otettu 23.6. ja oikean puoleiset 2.9.



Taisin nuo ensimmäiset kuvat ottaa päivällä ja uusimmat vertailukuvat heti aamusta herättyäni ja wc:ssä käytyäni. Ensimmäisissä kuvissa siis vatsaa turvottaa päivän syömiset! Mutta, ihan kuin lantiolta olisi hivenen jotain lähtenyt? Kyllähän niiden kilojen on jostakin lähdettävä!

Ihan tyytyväinen olen tuloksiin, vaikka toisinaan on turhautunut olo kun mitään ei tunnu tapahtuvan. Vaan kyllähän sitä näkyy tapahtuvan, hitaasti mutta varmasti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti