sunnuntai 19. heinäkuuta 2020

Katan keittiössä - Makaronilaatikko

Makaronilaatikko, tuo kotiruokien kunkku joka maistuu varmasti kaikille! Harmi vaan, että perusohjeella tehty loota on varsin raskas ateria ja hiilihydraattipitoinen. Mutta eipä hätää, tästäkin ruoasta saadaan kevyempi versio!

Makaronilaatikko

4 annosta



200g täysjyvämakaronia
400g naudan jauhelihaa
1 sipuli
500g kasviksia (itse laitoin porkkanaa ja paprikaa)
suolaa
mustapippuria
persiljaa
valkosipulijauhetta (tuorekin käy!)

Munamaito:
7 dl maitoa
3 kananmunaa
suolaa

1. Keitä makaronit ohjeen mukaan.
2. Pilko/raasta valitsemasi kasvikset. (Tähän hommaan oiva peli on Tupperwaren Extrachef! Ei, en ole myyjä, mutta tämä kapistus on kyllä verraton)
3. Ruskista jauheliha, lisää pilkottu sipuli ja lopuksi kasvikset, hauduttele hetki.
4. Voitele vuoka ja lisää makaronit ja jauheliha-kasvissekoitus, sekoita, sekä lopuksi munamaito.
5. Paista 200 asteessa n. 1 tunti.
6. Jaa neljään annokseen!

Ravintosisältö per annos

Kilokaloreita 479 kcal
Hiilihydraatti 40g
Proteiini 38g
Rasvaa 18g

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti