sunnuntai 8. elokuuta 2021

Paluu arkeen

Heissan vaan! Jopas on kulunut aikaa viime postauksesta! Joku voisi ajatella, että siinä taas yksi laihduttelija, kesän tullen kaikki plörinäksi ja kilot tulee juosten takaisin! Ehei, en vain ole jaksanut blogia päivitellä. Kevät ja alkukesä meni melkoisen väsymyksen vallassa, tuntui että piti vaan koittaa arjesta selvitä ennen kesälomaa. Nyt se ihana kesäloma on takanapäin ja arki kutsuu taas. Voi luoja että vituttaa, mutta koitan ajatella, että muut ihmiset on täysin samassa tilanteessa. En minä ole maailman ainut ihminen, joka joutuu töissä käymään loman jälkeen :D

Hieman sivussa tämä oma muutosprojekti on kieltämättä ollut oikeastaan koko vuoden. Kesäloman aikana en ole ajatellutkaan liikuntaa, terveellistä syöntiä saati puntarilla käyntiä. Halusin nollata kunnolla pään! Vaikka tässä ollaankin elämäntapoja muuttamassa niin ajattelen, että välillä on pakko saada pää tyhjäksi siitä kaikesta uudesta mitä on tullut opittua. Uudet asiat elämässä väsyttävät, oli kyseessä sitten opiskelu, uusi työ tai sitten ne uudet tavat ruokailla. Kun on vuosikausia mähmättänyt menemään, niin kyllä pääkoppa on koetuksella uudesta tavasta elää.

Ruokailut ennen kesälomaa pysyivät hallinnassa, en alkanut ahmimaan. Vähän annoin siimaa enemmän, eli esimerkiksi kahvikutsuilla tuli otettua sitä kakkua. Sehän tässä on tarkoitus, että opin herkuttelemaan silloin kun siihen on aihetta! Kesäloman aikana tuli hieman takaisin taas ahmiminen. Toisaalta, halusin kesäloman kyllä mennäkin niin, että saan syödä niitä omia lohturuokia ilman häpeää tai morkkista. Ja mikä kummallisinta, niin huomasin, ettei ne enää maistukaan niin hyviltä?

Miltäs sitä nyt tällä hetkellä näytetään? Otetaanpa siis mitat ja kuvat esille! Suluissa mitat lähtötilanteessa eli kesäkuun lopulla 2020.

PAINO: 93,8kg (102,1kg) = -8,3kg
PAINOINDEKSI: 32,5 eli merkittävä ylipaino (35,2 eli vaikea ylipaino)
VYÖTÄRÖ: 103cm (101cm) = +2cm
ALAVATSA: 112cm (117cm) = -5cm
LANTIO: 119cm (126cm) = -7cm
REISI: 71cm (75cm) = -4cm
KÄSIVARSI: 35cm (37cm) = -2cm
RINTA: 106cm (uusi mitta)

Viimeksi olin punninnut itseni 18.6. jolloin paino oli 88,8kg. Eli kesäloman aikana kiloja tuli 5kg!! Aivan kamalaa. Vaan eihän se mitenkään voi pelkkää läskiä olla, ei kukaan kuukauden aikana viiden kilon edestä läskiä kerrytä. Tai sitten minä olen ensimmäinen ihminen maailmassa jolle niin käy :D Mielenkiinnolla katson, mihin suuntaan ja kuinka nopeaa paino alkaa taas menemään, kun ruokavalion putsaan ja liikunta tulee taas enemmän kuvioihin.

Kuvia en nyt laita, sillä niissä ei näkynyt juuri mitään muutosta edellisiin kroppakuviin, jotka olen vuodenvaihteessa ottanut. 

Näihin tunnelmiin ja fiiliksiin, kohti syksyä ja uutta energiaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti