maanantai 5. lokakuuta 2020

Syyskuun tunnelmia

Hei moi vaan! Niin se porskuteltiin taas yksi kuukausi eteenpäin. Ja mullahan oli välitavoitteen aika, eli 95 kiloa syyskuun loppuun. Toteutuiko se? No ei lähellekään, perjantaina 2.10. paino oli vain kivunnut ylöspäin - 96,9 kiloa. Voi vittu sanon minä ja suoraan!!


Syyskuun punnituksia kun katsoo, niin mitään ei kyllä ole tapahtunut. Paino on jojoillut koko kuukauden tuossa 96-97 kilon hujakoilla. Ja en todellakaan ole repsahdellut, vaan ollut koko kuukauden kuten pitää, syönyt kuten pitää ja liikuntaa harrastanut! Kyllä laskee motivaatiota tämä homma ja paljon, kun nimenomaan tuota painoa pitäisi alas saada. Kaikki lässyttää että älä katso vaakaa, mutta kyllä näin reilusti ylipainoisena se vaakaluku on yksi mikä kertoo ja paljon.

En kuitenkaan aio luovuttaa. Kovasti vaan ihmetyttää tämä juttu, että miksei paino tipu. Liikaakaan en syö, joten en kyllä ruokiakaan voi vähemmäksi jättää, kun nytkin päivittäinen kilokalorimäärä on vaja 1800kcal. Ja kitudieetteihin en usko, enkä sellaiseen kykene fyysisen työn vuoksi.

Laitetaan nyt 95 kilon tavoite lokakuun loppuun. Jos vielä lokakuukin menee tämmöisessä sekoilussa, niin sitten pitää kyllä miettiä oikiasti mistä tämä johtuu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti