perjantai 23. lokakuuta 2020

Vihdoin paino laskee!

Hei moi vaan pitkästä aikaa! Täällä edelleen mennään reippaasti eteenpäin, vaikka blogin päivitys onkin vähän jäänyt. Ei oikeastaan oo ollut mitään ihmeempää asiaa! Arki sujuu omaan tahtiin, ruokailuun on löytynyt rytmi ja vaikka nyt viime aikoina onkin ollut kaikenlaista ylimääräistä menoa ruokailuineen, niin se ei ole menoa haitannut. Mutta missä mennään painon suhteen?

Taasen näitä laadukkaita kuvia, heh! Mutta, 93 kiloa oli tämän perjantain tulos, vautsi vau!! Tämä tarkoittaa, että kymmenen kilon pudotukseen on matkaa vaivaiset 900 grammaa!! Kyllä tuntuu hyvältä, kun viime viikkoina paino on taas pudonnut, eikä jatkunut se syyskuun veivaaminen. Tulos tai ulos!

Seuraava 2kk-raporttikin häämöttää. Suunnittelin sitä jo ensi viikolle, mutta mulla on aika aamuvuoropainotteista nyt seuraavat viikot. Joten 2kk-raportti tulee olemaan viikolla 45, eli kahden viikon päästä. Odotan innolla tuloksia, varsinkin kun lähes kymmenen kiloa on nyt tiputettu. Luulis sen näkyvän jossain, viimeistään kuvista sen huomaa, kun olosta ei!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti