perjantai 6. marraskuuta 2020

Toinen 2kk-raportti: 3.9.-4.11.

Toisen 2kk-raportin aika! Onko tullut tulosta, miltä näyttää nyt? Suluissa on lähtömitat.

PAINO: 94,2kg (102,1kg) = -7,9kg
PAINOINDEKSI: 32,5 eli merkittävä ylipaino (35,2 eli vaikea ylipaino)

VYÖTÄRÖ: 99cm (101cm) = -2cm
ALAVATSA: 113cm (117cm) = -4cm
LANTIO: 117cm (126cm) = -9cm
REISI: 69cm (75cm) = -6cm
KÄSIVARSI: 37cm (37cm) = 0cm

Senttejä lähtenyt yhteensä 21cm, kun viimeksi mitattaessa oli lähtenyt 10cm. Nyt on pakko sanoa, että olo on pettynyt. Uusissa kuvissa ei näy mitään muutosta edellisiin muutoskuviin, vaikka sentit kyllä puhuvat että jotain on tapahtunut. Tuo vyötärön tilanne vituttaa eniten, siihen ei ole mitään muutosta tullut koko aikana. Turhaanko tässä mitään yrittää, kun yhtään mitään ei tapahdu??

Vertasin tuloksia siihen aikaan, kun viimeksi laihdutin eli vuoteen 2013. Tuon ajan blogi on mulla vielä tallessa, ja onneksi sen olen pitänytkin tallessa! Tällä hetkellä olen niissä mitoissa, mitä olin tuolloin. Alkaisko nyt sitten sitä tulosta tulemaan?? Silloin lähti aika vauhdilla homma alkuun, nyt on ollu kyllä niin takkuista ettei tosikaan!

Lopuksi vielä vertailukuvia. Vasemmalla aloituskuvat 22.6, oikealla tämän hetkinen tilanne. Uutena kuvaparina on kuvat myös selän puolelta, niissä aloituskuva on otettu syyskuun alussa.






Varsinkin selästä otetuissa kuvissa tuntuu ettei mitään ole tapahtunut. Ehkä hivenen on selänmalli tullut V-muotoon? Tai sitten sitä vain haluaa nähdä mitä toivoo!

No, ei muutakuin eteenpäin sanoi mummo lumessa. En kyllä ole ranttaliksi hommaa pistämässä, sillä voin tosi hyvin nyt. Ei jatkuvaa ähkyä ja liikuntaakin on kiva harrastaa. Että jotain on luultavasti pääkopassa muuttunut?

Seuraavat muutoskuvat ja mittaukset otan ennen joulua, eli joskus 18.12. päivän tienoilla. Sen jälkeen alkaa parin viikon vapaampi kausi, joulu ja jouluruoka on mun lemppareita! Ja joulun jälkeen on viikon lomakin! Toki silloinkin muistetaan kohtuus :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti