keskiviikko 9. maaliskuuta 2022

Otin valmennuksen!

Vuoden vaihduttua aloin taas uudella draivilla tätä elämäntapamuutosta toteuttamaan. Aloin enemmän kiinnittämään huomiota syömisiin ja liikuntaan. Siitä huolimatta, paino ei ole tippunut juurikaan vaan junttaa vain paikoillaan. Kuten koko projektin ajan paino on jojoillut! Ja se on se mun tavoite nro 1, päästä ylipainosta eroon. Ekaa kertaa tuli tunne, että nyt pitää kyllä saada joltain viisaammalta apua tähän asiaan, kun en näköjään itse saa tulosta aikaan!

Jonkin verran tutustuin nettivalmennuksiin, mutta en mitenkään vakavasti. Koin, että kaipaan henkilökohtaisempaa tatsia nyt, vaikka kyllä vastuullisiakin nettivalmennuksia on. Esimerkiksi Piia Pajusen Prove-valmennukset ja Veera Könösen Same Goalilla olevat valmennukset. Hintaa niillä on enemmän kuin muilla, mutta niissä luvataan myös henkilökohtaista viestittelyä osallistujille.

Tutkin myös oman kuntosalini sivuja ja heidän palveluitaan. Onhan heilläkin näköjään tarjolla valmennuksia! Laitoin viestiä, ja niin sovittiin tapaaminen Sara Södervikin kanssa. Plussaa oli se, että hän on myös lähihoitaja ja sitä työtä tehnyt, joten luotan että häneltä löytyy ymmärrystä vuorotyön vaikeuksiin!

Ja niin tapaamisen myötä päätin valmennuksen ottaa. Pikkuisen hinta kirpaisi, sillä kymmenen tapaamista maksaa 820 euroa :D MUTTA, kuinka paljon sitä rahaa on mennyt tupakkaan ja viinaan? Ei tunnu missään yks baari-ilta, jolloin palaa helposti 200 euroa ellei enemmänkin! Tämä on satsaus mun hyvinvointiin. Ja pitäähän ammattilaisen saada palkka työstään!

Nyt homma sai jälleen taas uutta motivaatiota. Innolla odotan tulevia tapaamisia ja sitä, mihin suuntaan tämä juttu lähtee menemään!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti