sunnuntai 6. helmikuuta 2022

Tämän hetkinen saliohjelma

Hellurei! Vuoden alusta salihommat alkoivat taas toden teolla. Ja kuten kokoajan, on tavoitteenani edelleen se, että siellä tulisi kerran viikossa käytyä ja saada siitä rutiini. Siksi teen yksijakoista koko kropan treeniä, jotta opin saamaan tuntumaa lihaksiin ja jotta pääasialliset lihakset saavat työtä. 

Tällä hetkellä saliohjelmani on seuraavanlainen. Olen sen suunnitellut itse, mutta kyselen mieheltäni mielipiteitä jolla on saliharrastusta se +10 vuotta jo takana. Vatsat olen jaotellut treenien väliin, koska niiden tekeminen on tylsää, mutta välttämätöntä :D Vaikka toisaalta, olen alkanut niistä tykkäämään nyt, kun en jätä niitä viimeiseksi. Suosittelen rohkeasti siis tekemään asioita päinvastoin kun aina on opetettu!

Askelkyykkykävely 4x10 askelta (kehonhallinnan parantuessa lisäpainot mukaan)
Jalkaprässi istuen laitteessa 3x12
Vatsat 2x30 (10x vatsarutistus, 10x rutistus oikealle ja 10x rutistus vasemmalle)
Ylätalja lapiokahvalla 3x12
PecDeck (rinta) 3x12
Vatsat 2x30 (sama tyyli kuin edellä)
Supersarjana vipunostot sivulle 3x12 ja pystysoutu 3x12
HIIT voimapyörällä 2x2min (20s rauhallisesti, 10s täysiä, tavoitteena nostaa HIIT 10 minuuttiin)

Tämä tuntuu tällä hetkellä tosi hyvältä ohjelmalta. Ja kuinka ihanaa on huomata oma kehittyminen. Askelkyykkykävely esimerkiksi, pikkuhiljaa saan siinä kehonhallintaa paremmaksi! Kohta saan ottaa lisäpainoja mukaan. Samoin HIIT, viime kerralla tein jo 4 minuuttia! Kunnon kohotessa myös HIIT nousee kymmeneen minuuttiin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti